Het Khaalih Jagah Golftoernooi.

02 mei 2015.

Het Khaalih Jagah vlakte Golftoernooi.

Golfen op z’n scouts is natuurlijk heel anders dan het echte golf.We begonnen met een verrassende Woudwachters-estafette,eerst slalommen met de golfstick en de golfbal,dan een frisbee werpen en vervolgens verder rennen met een golfbal op je NEUS ! Dat was een briljant idee van Lisetta…..
Daarna gingen we iets Frisbee-golf spelen.Op 12 plekken in het bos lag een hoepel en daar moest je in zo weinig mogelijk frisbee-worpen langs komen.Joe was de allerbeste,maar ook Duuk kon er wat van.Carlo en Esra werden derde en vierde.
Golf is niets meer dan een balletje in het juiste gaatje slaan en dat deed Han ook perfekt met jullie na met enkele gave potjes Poortjesbal.Ook de stagiare,Wen Qin San en Hindira deden fanatiek mee.
Na al deze actie gingen we knutselen met als opdracht dat je minstens drie verschillende ballen in je knutselwerk moest verwerken.
Hindira eindigde de golfmiddag met een echte golfcourse.Eerst moest je de golfbal in een omgekeerde pylon schieten,daarna moest je door een poortje golfen en tot slot moest je de golfbal vanaf een pylon hard terugslaan.

Ondanks de vakantie was het toch supergezellig met zeven onverschrokken Woudwachters,één stagiare en vier
“coole” leiding….