Het Jungle-Triviant.

23 januari 2016.
Het Jungle-Triviant.
Vandaag kwam Brechtje voor het eerst meedoen en ze nam meteen haar vriendin Kootje mee.
Na het uitleggen van het Jungle-Triviant maakten we drie Superteams en daarna deed de grote dobbelsteen zijn werk…..of niet, want je kwam niet altijd als vanzelfsprekend op een opdracht.
Gelukkig hadden jullie geduld en al gauw splitsten de groepen zich op om de PIEFFIES te gaan veroveren.
Er waren zes opdrachten te voldoen en dat waren : Pictionary, Gebarentaal, Evenwichtparcours,
Rupsbandroute, Skippybalspel én Sokgooien. Die laatste opdracht ging soms hilarisch, want de sokken kwamen nog al eens in de bomen terecht.
Het evenwichtparcours was uitgezet door het groepje van Hindira en jullie vonden hem zo gaaf dat hij meerdere keren werd uitgelopen en dan ook nog heen en terug.
Onze complimenten ook voor de welpen die via een rupsband rond de speeltuin liepen, niemand gaf op !
Tijdens de limonade en koekstop maakten we met z’n allen het programma tot aan het Zomerkamp, dit ging zo goed dat we het maar vaker zo moeten doen.
De overige tijd werd gebruikt om te proberen de andere ploegen te verslaan, maar wat bleek, jullie waren allemaal even goed en elk groepje had vijf PIEFFIES weten te veroveren.
Die PIEFFIES waren trouwens gekleurde stuiterballen en daar konden we jullie ook blij mee maken, want iedereen mocht een bal uitzoeken en zodoende gingen alle Woudwachters al stuiterend naar huis.

Triviant05