Golftoernooi op de Khaali Jagah vlakte.

6 februari 2016.
Golftoernooi op de Khaali Jagah vlakte.
Nou ja, het Golftoernooi begon misschien wel vlak, maar na de eerste hole vlogen de balletjes al over modderpoelen en door het kreupelhout.
Maar laten we bij het begin beginnen, eerst stelden we ons voor aan Inge en Lisa die vandaag Lisetta en Hindira vervingen omdat die op Kampcursus waren. We begonnen met een flauwe grap over golf, namelijk dat je dan ook The Wave kan doen. Gelukkig hadden wel zin in wat flauwe humor en daarom ging The Wave wel tien rond in de kring.
Daarna maakten we drie groepjes die langs negen “Holes” moesten golfen. Onderweg hadden jullie veel lol, want soms kwam de bal precies achter een boom terecht of nog erger, midden in een modderpoel. Ook waren de honden zeer geïnteresseerd in onze golfballetjes…..
Nadat iedereen voorbij Hole 9 was gekomen, werd het winnende groepje bekend gemaakt en daarna renden we door het bos terug naar het clubhuis.
Nu gingen we onze “Swing” oefenen. We maakten wederom drie groepjes en toen deden we een competitie in het leegschieten van de eigen westrijdhelft. Ieders wedstrijdhelft lag namelijk vol met wel honderd ballenbadballetjes. Je moest wél goed schieten, want anders kwam de bal net zo hard weer terug.

Bij de limonade vierden we de verjaardag van Joe die 10 jaar was geworden. Hij trakteerde opheerlijk donuts en die gingen er goed in.
Het laatste gedeelte van de middag werd gebruikt om zeer kleurrijke golfclubs te maken die soms ook hockeysticks werden, maar dat maakte ze niet minder fraai. Sommigen maakten ook een eigen puck zodat ze de sticks thuis meteen konden gebruiken.

Golf04