Regiospel : Heel Holland Snackt.

13 februari 2016.

Heel Holland Snackt én Smakt….

Hoewel het voor de Woudwachters een ongewone tijd was, wisten toch nog 10 welpen er vroeg bij te zijn voor het zeer gave Regiospel “Heel Holland Snackt”.
Samen met de Speurders deden we de Aramsamsam “Haka” voor meer dan 80 welpen en daarna maakten we een groepje met Damiaan, Abel, Temelko, Fanghong en Yanghé en een groepje met Valerie, Lars, Samy, Duuk en Joe. Het laatste groepje mocht beginnen met koken in de koude keuken, terwijl de anderen het “Levend Bingo” buiten speelden.
De opdracht was om een wrap te maken, een spiesje, een sandwich en iets met vanillevla.
Uiteraard hadden wij de origineelste wrap, want gebruikten een blaadje sla als wrap. Daar ging dan o.a. geitenkaas in en gebakken spekjes. Het spiesje werd gevuld met fruit en reepjes pannenkoek, terwijl de sandwich onvergetelijk werd door de walnoten met honing en wederom geitenkaas.
Jullie toetjes kregen de vorm van een gele muppet met marschmellowogen en een bastognekruimeltoet….
Ook bij de Bingo in het bos waren jullie lekker fanatiek bezig én heel belangrijk, jullie werkten ook prima samen en verloren elkaar niet uit het oog.
Na de limonade gingen we met de andere Scoutinggroepen op de foto en daarna wisselden de groepjes elkaar af.
Rond twaalf uur kwamen de Stanley, Scouting Rustenburg, de Ferguson, de Haagse Hout Scouts, de St,Joris én de Be Pals weer bijelkaar om hun gerechten te laten beoordelen door onze eigen Hopper Mirjam en stoere Bart. Nadat ze alle gerechten hadden gekeurd was er maar één conclusie……we mochten aanvallen.
Na zo’n drukke ochtend ging alles er goed in en konden we ook nog wachtende ouders en broertjes en zusjes blij maken met iets lekkers.

Het was weer zo’n heerlijke Scoutingdag die Scouting uniek maakt.

HollandSmakt025