De Video-Games opkomst.

20 februari 2016.
De Video-Games opkomst.
Op onze vorige Games-opkomst kon je inderdaad de joystick ter hand nemen, maar dit keer vertaalden we de Video-Games helemaal naar het “Scouts”!
We begonnen met een soort PacMan in het bos. Er waren nu drie Boemannen die de anderen mochten aftikken en dan ook nog een opdracht geven…… De andere welpen maakten in twee groepjes een veilige haven met rood/wit lint en daarna gingen ze op zoek naar plaatjes van Video-Games door de jaren heen.
Hierna gingen we Mario-Karten met autootjes aan een touwtje. Niks drukken op de actionknop, maar heel snel een klosje ronddraaien zodat het autootje naar je toegesneld kwam.
Dit spel was zo’n “HIT”, dat we het steeds met verschillende race-teams bleven spelen.

Omdat onze groep dit jaar 85 jaar bestaat mochten jullie nu met de helft van de welpen onze jubileumsweaters én t-shirts passen. De andere helft deed een spel waarbij je de bal tussen de ruggen geklemd hield en zo langs een parcours ging. Daarna wisselden we dit.
Er was één team dat echt opviel, dat was het team met Abel, Samy en Rafael. Ze begonnen met een achterstand, verloren de bal onderweg, moesten dus overnieuw beginnen én haalden toch nog als eersten de finish.

We sloten de zeer luidruchtige maar dolenthousiaste middag af met een potje Levend Tetris voor twee partijen. Jullie speelden het écht super, want je werd geblinddoekt en moest dan op aanwijzingen van je medespelers het Tetris-blok goed neerleggen.

DSCF2986