Knutselen rond de Raadsrots.

27 februari 2016.
Knutselen rond de raadsrots.
Het knutselen stond deze opkomst in het teken van “Vliegen”, en ook ons eerste spel had daarmee te maken. Boer en Piloot is op papier een enorm ingewikkeld spel, maar wij kwamen er al gauw achter dat het eigenlijk een onwijs leuk spel was. De piloten verstopten zich in het bos, daarna moesten de boeren gericht naar één speciale piloot zoeken en die dan in veiligheid brengen. Tussendoor liepen er echter steeds twee zeer gemotiveerde veldwachters rond die alles en iedereen inrekenden.
We speelden dit spel zeker een uur lang met wisselende combinaties en toen wij zeiden dat we gingen stoppen, waren jullie het daar eigenlijk niet mee eens…..

Terug in het clubhuis mochten jullie zelf kiezen wat jullie wilden maken. Zes welpen kozen voor de vlieger en de andere zes wilden heel graag een houten vliegtuig maken.
Bij de vlieger moesten jullie o.a. zelf de stokjes zagen en knopen en je kon de vlieger ook mooi versieren. Het vliegtuigje moest uitgezaagd worden met een figuurzaag, maar jullie maakten veel meer dan vliegtuigjes alleen. Zo zagen we een trompet, een geweer, en nog veel meer.

Deze opkomst vloog écht voorbij !

DSCF3001