Opkomst met de Bandarlog

15 oktober 2016
Opkomst met de Bandarlog.
Vandaag verzamelden we een uurtje eerder bij ons clubhuis om samen met de rest van de groep onze verjaardag te vieren. 85 jaar is niet niks en daarom kregen we speciale cupcakes met een heerlijke crêmelaag en groepslogo.

Na de taart installeerden we Bagas, Anil, Duru en Emma. Uiteraard moesten ze eerst een opdracht doen en dat was dit keer weer met het Kat en Muis spel. Duru en Emma maakten het heel spannend en Anil en Bagas hadden elkaar supersnel getikt.
De installatie werd weer een écht Woudwachters gebeuren waarbij iedereen zijn of haar steentje bijdroeg.

Hierna begonnen we met het Bandarlogprogramma. Bij het eerste spel werd er steeds een Leider/ster van de apen aangewezen die steeds andere beweegopdrachten aan zijn/haar apenvolk gaf. Er ging steeds een welp de gang op die later moest raden wie de leider/ster was.
Iedereen kwam aan de beurt en zelfs bij de laatste ronde bleven de beweegopdrachten heel origineel.
Bij het tweede spel mochten de Bandarlog een paar beesten uit de jungle plagen door ze te bekogelen met kokosnoten. De apen hadden pas gewonnen als IEDEREEN een dier had geraakt en dat is in vijf rondes helaas niet gelukt. Wat natuurlijk wel gaaf was dat Baloe, Bagheera, Akela en Mowgli steeds hun potje wonnen, wat betekende dat iedereen een keer won omdat jullie ze allemaal een keer mochten spelen.
Net voor de limonade met bananen deden we het spel met de knuffels. Dit keer moesten de nieuwe welpen de knuffelaapjes uit een donkere gang proberen te pakken die jullie met je opgetrokken knieën hadden gemaakt.
Na de limonade deden we een spel waarbij je als Apenvolk heel goed moest samenwerken, je moest namelijk één voor éen aan de schouders van je buurapen gaan hangen. De eerste keer lukte het net niet, maar bij de tweede keer hingen jullie aan het eind allemaal aan elkaars schouders.
Het laatste spel was voor supersnelle apen. Je kreeg steeds maar vijf seconden de tijd om een eiland te bereiken, maar na elke ronde werd het eiland kleiner……

Ook de Grote clubactie gaat goed, Jayden nam vandaag zelf 25 extra loten mee omdat zijn boekje al vol was. Over twee weken stopt deze actie, dus doe nog even goed je best.

Bandarlog