Sinterklaas Circus

03 december 2016
Sinterklaas Circus.
De meeste Woudwachters snapten niets van de link van Sinterklaas met het Circus, maar toch deed iedereen enthousiast mee met het openingsspel waarbij je als volleerde acrobaten op krukjes een gigantische afstand moest afleggen…….zonder dat je voeten op de grond mochten komen.
Ook Dylan, het vriendje van Boris, deed voor de eerste keer perfect mee en keek totaal niet op van dit maffe scoutingspel.
Hierna verzonnen jullie in vier groepjes, vier waanzinnig leuke circusacts voor later in het programnma. Vooral jullie hoepelkunsten stalen de show, maar ook de handstands mochten er zijn.
Als derde act deden we de evenwichtsbalk, deze leek heel makkelijk, maar dat was hij niet, omdat sommige welpen er halverwege toch afkukelden. Hierna gingen we brieven bezorgen bij alle circus-acts. Maar alleen als het goede adres er op stond, want anders moest de brief naar Verkeerd Geadresseerd. Dit was een spel dat bij iedereen goed in de smaak viel en daarom ook zeer fanatiek werd gespeeld.
Na al dat geren waren jullie wel toe aan een verfrissende beker limo met dubbeldikke koeken erbij en toen gebeurde het ineens…..DAAR WERD AAN DE DEUR GEKLOPT !!!!!
Jullie hadden het meteen door en begonnen meteen met het zingen van Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht. Sint en Piet mengden zich leuk in de groep en gaven menigeen een handje of wat pepernoten en daarna ging de Sint zitten om gezellig met jullie te babbelen.
Hij wilde ook jullie Dabraps wel zien en daarna maakte zijn Piet er een echte Pietendisco van waarbij ook de Sint met de voetjes van de vloer ging.
Na het gehos viel bij iedereen het kwartje over de Circusacts, want die waren inderdaad voor Sint en Piet en die genoten echt van jullie acrobatiek, clownerie en hoepelkunsten.
Deze zeer lieve Sint en Piet hadden ook nog een hele berg kadootjes meegenomen en die mocht hulppiet Rafael gaan uitdelen.
Wat een machtig, onvergetelijk, feest was het geworden.
circussinterklaas27