Kerststukjes maken bij Mechropa.

17 december 2016.
Kerststukjes maken bij Mechropa.
Pauline had het vandaag weer voortreffelijk georganiseerd voor ons. De mensen bij Mechropa wisten via posters en mond op mond reclame al een tijdje dat jullie zouden komen en daarom zat de zaal al goed vol. Nadat de korte uitleg over alle materialen mochten jullie aansluiting zoeken bij één van de tafeltjes en daar konden jullie dan samen met de dames en heren hele mooie kerststukjes maken.
In de tussentijd zorgde een zeer bejaarde dame voor ontzettend mooi piano kerstmuziek en Veer beloonde dat door haar spontaan een mooi kerststukje aan te bieden.
Jullie maakten niet alleen kerststukjes voor degenen die in de zaal waren, maar er werden ook kerststukjes afgeleverd bij de mensen die niet naar de zaal konden komen.
Ook dit jaar waren er weer kinderen van mensen die op bezoek waren die bij ons aansloten en ook de catering was goed verzorgt.
Rond vier uur waren de meeste cliënten, moe maar voldaan, weer naar hun kamers gegaan en dat was voor ons de kans om “Tien Tellen In De Rimboe “ te spelen in de fantastische tuin van Mechropa.
Het werden enkele zeer spannende potjes met soms zeer spannende botsingen, maar gelukkig zijn jullie niet gemaakt van suikerwerk……
Na de sluiting hadden we voor iedereen nog een kerstattentie en wensten we iedereen hele fijne feestdagen.