Woudwachters on Ice.

07 januari 2017.
Woudwachters on Ice.
De baan lag er fantastisch bij en de schaatsen die werden verhuurd waren vlijmscherp geslepen.
Daarom was het niet verwonderlijk dat de Woudwachters al snel heer en ijsmeester waren op de ijsbaan van het Cool Event in Scheveningen. Naast de dertien welpen was ook Valerie van de partij en zij kon zelfs nog enkele welpen tips geven om beter te schaatsen.
Na drie kwartier ging onze eigen Koek en Zopie stand open en om half vier verruilden we de schaatsen voor de luchtbanden en ijshockeyhelmen, want we gingen roetsjen op de Roetsjbaan bij de Pier. Soms werd de baan wat stroef en dan bleef er wel eens een bandje halverwege hangen, maar gelukkig “sjoelden” de welpen die daarna kwamen de band dan weer naar beneden.
Het was een superleuk begin van ons tweede bedrijf van het Scoutingseizoen.