De Nieuwjaarsmaaltijd met Vossenjacht.

14 januari 2017.
De Nieuwjaarsmaaltijd met Vossenjacht.
Nadat we om 14.40 uur gezamenlijk hadden geopend splitsen de oudere en de jongere onderdelen van elkaar. De Scouts en Explorers gingen een Walkie-Talkie spel spelen en de Bevers en Welpen verdeelden zich in tien groepjes om vossen te gaan jagen in de Fahrenheitstraat.
Niet alleen wij keken onze ogen uit in de Fahrenheitstraat, maar ook al het winkelend publiek genoot van De Sjeik bij de bakker, De Dokter bij de Toko, De Koe bij Koemans en De Tijger bij de Dierenwinkel. De Heks was goed verstopt in een winkel, terwijl De Piraat liever een portiek opzocht.
Ook de andere Vossen hadden topplekjes, vooral De Vorstin zat vorstelijk op haar troon op de Thomsonlaan.
Op de terugweg zongen we luidkeels het Be Pals-lied en dat had iedereen erg dorstig gemaakt. Gelukkig was er limo, maar wij als Woudwachters misten wel onze koeken erbij !
Toen het wonderwel gelukt was om de hele Be Pals/Pr.Juliana groep in het Welpen/Scouts lokaal te krijgen konden we beginnen aan de topverse Boerenkool maaltijd die door ons eigen bestuur was klaargemaakt. Het smaakte weer overheerlijk, ook al zullen twee welpen daar anders over denken….