Koken met Baloe.

21 januari 2017.
Koken met Baloe.
We wilden vandaag een driegangenmenu maken en dat werd echt een feestmaal.
Het voorafje bestond uit een zelfgemaakte milkshake met verse aarbeien, diksap en ijs.
De rand van de milkshake werd ook nog mooi versierd met een laagje suiker en een hele aardbei.
Uiteraard werden de shakes meteen genuttigd en die vielen goed in de smaak.
Na een rondje afwas begonnen we aan fruitspiesjes met gesmolten chocolade er over heen. Eigenlijk was dit het toetje, maar ze zagen er zo onuitstaanbaar uit dat we ze meteen opaten. Ook de chocoladedip werd helemaal opgenuttigd…..
Voor het hoofdgerecht moesten we ons hoofd koel houden, want het leek er op dat we het niet binnen de opkomsttijd zouden halen en dat was dan ook zo…..Alhoewel……De saus en de spaghetti waren precies om half vijf klaar en daarom vroegen we de ouders maar om ook een vorkje mee te prikken van de werkelijk overheerlijke spaghetti bolognese.
Vandaag hadden we ook Niels te gast, hij blonk vandaag uit in het wasknijperspel. Hierbij moest je zo snel mogelijk je wasknijpers aan een andere welp vastmaken. Niels belandde in de top drie en dat terwijl hij het spelletje eigenlijk maar zo, zo, vond.