Wie Ben Ik ? opkomst.

4 februari 2017
Wie Ben Ik ? opkomst.
We gebruikten vandaag meteen één van jullie programma-ideetjes. Wie Ben Ik ? werd ook nog uitgebreid met Wat Ben Ik ? en Waar Ben Ik ? en zo werd het een enerverende middag.
Bij het eerste spel ging je van Potje Pindakaas naar Potje Kaviaar en tussendoor werd je verkeersagent, glazenwasser of gewichtheffer. Je kwam ook regelmatig in het middelpunt en als je bevroor dan leek het soms heel lang voordat je ontdooid was.
Bij het tweede spel werd iedereen een keer politie-inspecteur en moest je erachter komen WIE de moordenaar was, dit was pure pret.
Het Waar Ben Ik deden we met een heel gaaf potje boompje verwisselen. Er werd razendsnel gewisseld en sommige tikkers moesten daarom wel eens opgeven.
Na de limonade deden we dan eindelijk het enige echte Wie Ben Ik. We deden het in duo’s dus doordat iedereen door elkaar vragen stelde was het een kakafonie van welpenstemmen.
We mochten vandaag ook Niels verwelkomen voor zijn tweede opkomst én Thomas is de eerste welp die zich opgaf voor het ROBOTS-zomerkamp.