De Boeven en Politie opkomst.

6 mei 2017.
De Boeven en Politie opkomst.
Bij het eerste spel had je het als politie-agent niet makkelijk, want er liepen twee boeven tegelijk door het gebouw…..en welke moest je nou als eerste pakken…..
Met schijnbewegingen en sprongen net over de grens van het gebied konden een hoop boeven nog ontkomen, maar ook de politie werd steeds slimmer en wist uiteindelijk bijna elke boef achter de tralies te krijgen.
Het tweede gebouw waar ingebroken werd had infrarood beveiliging en een bewaker die je alleen maar zag als je bewoog. Het ontwijken van de infraroodstralen ging spectaculair en de dieven wisten toch een paar keer de juwelen te stelen.
Nu kwam er een spel wat nog geen één Scoutinggroep ooit heeft gedaan, we denken dan ook dat dit spel de komende jaren veel navolging krijgt. We deden een estafette Touwtrekken tussen de Politie en de Boeven. Zodra een team had verloren moesten ze snel naar een volgend touw rennen voor een nieuwe kans. De potjes waren geweldig, maar na afloop had iedereen wel even last van de handen…..toch ?
Hierna vierden we de verjaardagen van Jayden en Temelko en iedereen was wel aan frisse limo en smakelijke chippies toe.
Na de limonade werd Patricia geïnstalleerd als leidster bij onze groep, onze voorzitter deed dat weer weergaloos alhoewel hij volgens Yanghe wel wat zenuwachtig leek.
Na de installatie  gingen we stoktrekken, dit was af en toe hilarisch omdat sommige welpen zo sterk waren dat de tegenstander over hen heen vloog én ook de wormen deden met dit spel mee.
Als afsluiter deden we een beroep op jullie vingervlugheid, je moest namelijk een juwelenring aan een touw wegsmokkelen zonder dat de politie in het midden dit zag.
De oudermiddag.
Onze allereerste Oudermiddag was erg gezellig. We begonnen met een diaserie van het afgelopen seizoen en daarna mochten de ouders meedenken over het komende seizoen. Hindira maakt hier een verslag van voor alle ouders. Op deze middag hebben ook een aantal ouders aangeboden om te helpen bij het uitbreken van onze oude douches.
De volgende Oudermiddag is aan het begin van het nieuwe seizoen.