De Magische Meteoriet.

20 mei 2017.
De Magische Meteoriet.
Onze Scoutingdag begon al om 10.00 uur ’s-ochtends toen we verzamelden in de Bosjes van Pex om samen met nog 4 scoutinggroepen mee te doen met het Regiospel.
Door de komst van een Magische Meteoriet veranderde het gedrag van alle jungledieren. Hathi werd heel springerig, Baloe leek wel een slang en Jacala kreeg het helemaal op zijn heupen en wilde het water niet meer in. Door het verdienen van pootadrukken konden we een ruimtesatelliet de meteoor van baan laten veranderen en dat lukte gelukkig wonderwel, zodat we na afloop van het spel weer alle dieren in hun eigen goede doen terugzagen.
’s-Middags installeerden we Tymen. Eerst moest hij tafeltikkertje spelen met een paar welpen en daarna werd hij ook lid van onze kikke club. Bij ons had de Magische Meteoriet weer een weg richting aarde gevonden en daarom wilde Malchi de vis plotseling weer vliegen en leken de welpen wel sprinkhanen. Later veranderde hompen klei in de meest curieuze wezens, dus er zat maar één ding op……we moesten de meteoriet zelf uit de lucht gooien en dat deden we als echte scouts met hakbijlen.