De Wildwateropkomst.

27 mei 2017.
De Wildwateropkomst.
Al voor het openen zat de sfeer er goed in door alle meegenomen supersoakers en zo begonnen we bijna allemaal met een nat uniform aan de opening. De opening was trouwens ook apart, want we gorgelden het openingslied en dat gaf wel een natte vloer.
Bij het eerste spel mocht iedereen lekker met water rennen, maar de dobbelsteen bepaalde hoe je dat water moest meenemen. Soms moest dat in een soeplepel, terwijl je daarna ineens water moest overbrengen met een spons. Extra hindernissen, nou ja hindernissen, waren de sproeier én oud Woudwachter Yannick….
Na al dat geren waren we toe aan iets rustigs, ,maar niet minder nat, je moest namelijk zo snel mogelijk 25 knikkers uit een teil koud water vissen met je tenen ! We zagen hele slimme welpen met slimme oplossingen en er waren welpen die met twee voeten tegelijk de knikkers er uit wisten te krijgen.
Nu kwam de voorbereiding op het watergevecht waar iedereen naar had uitgekeken. In plaats van de bekende waterballonnen mocht iedereen herbruikbare waterbommen maken van sponsjes. Je knipte zes stukken van twee sponsjes en dan bond je ze in het midden bij elkaar, nu kreeg je een spons die heel veel water opnam en waar je lekker mee kon gooien.
De strijd was fantastisch en nadat alle negen emmers leeg waren gegaan kende het ultieme watergevecht alleen maar winnaars en winnaressen.
Na de limonade deden we een smokkelspel waarbij degene met het geld moest proberen om droog over te komen. Samy zorgde voor de komische noot door iedereen in de war te brengen en bijna alle smokkelaars kwamen droog over.
Intussen had de vader van Logan ijsjes gehaald voor Logan zijn verjaardag, dat was een kers op de taart die deze fantastische opkomst wel zeker was.
Het eindspel leek veel op een levende Splash, want degene die zes gooide met een dobbelsteen, mocht heel hard in een teil water meppen…..SPLASH….dus.