De Scooby Doo opkomst.

14 oktober 2017.
De Scooby Doo opkomst.
Bij het eerste spel was je afwisselend steeds Scooby of Shaggy. De baasjes lieten de honden lekker rondrennen op een veld, maar als het fluitje klonk moesten de honden supersnel tussen de benen van hun eigen baasje gaan zitten. Er werd behoorlijk hard gedoken en daar moest je bij uitkijken, vooral als je baasje voor een bankje stond….hè Duuk…
De snelheid van Scooby werd ook getest bij het spel met de drie ballen, eerst moest je één bal pakken en daarna volgde de strijd om de derde bal. Jayden en Lars waren daarin zo gelijkwaardig dat ze wel drie potjes nodig hadden om tot een winnaar te komen.
Hierna gingen we Scooby Doo maskers maken en daar hadden jullie wel zin in. De maskers werden ook lekker kleurig en dat paste helemaal bij die maffe hond.
Na de Hot Dogs gingen we naar het bos voor omgekeerd verstoppertje en toen was de opkomst helaas weer voorbij.
We hadden nog een geurkim klaar staan, maar die doen we dan een andere keer.