De Malchi – opkomst.

16 december 2017.
De Malchi-opkomst.
Malchi de vis leeft natuurlijk niet als enige in het junglewater, met het eerste spel probeerden we zoveel mogelijk familieleden van Malchi en drie andere vissebeesten terug te krijgen in hun eigen territorium. Elke vissenfamilie had namelijk een eigen stek, maar die was ingenomen door hele andere vissenfamilies. Jullie mochten de vissen alleen terug halen als je een “leven” had en voor de rest waren jullie heel creatief met de spelregels……blub.
In de jungle aast iedereen op hetzelfde voedsel en zo moest Malchi bij het volgende spel zijn eten beschermen tegen hele snelle vogels. Pas als een vogel het lekkers had aangeraakt mocht Malchi er achteraan. Dit was een een heel spannend spel, want de vogels waren erg slim en gebruikten o.a. ook schijnbewegingen om Malchi om de tuin te leiden.
Dat vissen elkaar ook erg lekker vinden ondervonden we bij het boompje verwisselen, waarbij Malchi steeds achterna gezeten werd door een grote roofvis. We hebben Malchi nog nooit zo snel zien zwemmen.
Met al die gave spellen in het bos was het al weer kwart voor vier geworden en dus tijd voor limonade met kokos én kaneelkoekjes die erin gingen als vissenvoer.
We eindigden met een heerlijke competitie. Twee vissen waren op het droge belandt en moesten zo snel mogelijk weer het water in, de welpen waren natuurlijk de vissen en mochten absoluut hun handen niet gebruiken.
Logan, Duuk en Jayden haalden de finale, die ook ontiegelijk spannend werd.