De Pokémon-opkomst.

23 december 2017.
De Pokémon-opkomst.
De dag was druilerig, maar de welpen waren superenthousiast. De Pokémonspelletjes vielen in goede aarde en begon perfect met het spel wat we al eens op zomerkamp speelden. Twee ploegen moesten proberen om Pokémons van elkaar rug te pakken. Na de uitleg vroeg Duuk of we VRIJ konden zijn op de stenen en daar had iedereen natuurlijk profijt van in het spel.
Het tweede spel was geïnspireerd op het Pokémon-GO. De leiding liep met Pokémonkaarten door het bos en daar konden jullie via een dobbelspel je Pokémonbal verliezen of een nieuwe kaart winnen. Het was heerlijk om jullie zo fanatiek te zien en natuurlijk waren we ook blij dat Ben erbij was, want hij had het programma verzonnen.
Na de limonade moest je als maffe Pokémon papieren tasjes met je mond op een kist zetten en dat deden jullie allemaal prima in welgeteld één minuut.
Als klapper om 2017 mee uit te luiden, eindigden we met een superspannend Pokémon-Bingo. Het gegil was oorverdovend, maar gelukkig konden jullie allemaal de Bingoplaatjes goed zien op de laptop. Uiteindelijk had iedereen wel ‘’en of twee leuke prijsjes en met het Kerstboek als Bonus sloten we 2017 af met een welgemeend : “Horde Goede Jacht”.