Schaatsen op het Cool-Event.

6 januari 2018.
Schaatsen op het Cool-Event.
Met elf Woudwachters, elf Zonnestralen en één Bever en een Padvindster was het Be Pals gehalte weer lekker groot op het ijs. Jullie schaatskunsten waren weer ongeëvenaard, maar qua kostuums moesten we het toch afleggen tegen de grote groep Steampunks die in vol ornaat over het ijs scheerden.
Ook onze Koek & Zopie stand werd weer goed bezocht en het was ook weer leuk om te zien dat Zonnestralen en Woudwachters heel goed mixten op het ijs.
Om half vier gingen we met z’n allen via de ijssculpturen naar de Roetsj-baan die dit jaar wel erg snel ging. We vielen goed op, want we zongen onderweg uit volle borst het : “Overal waar we komen. “ lied.
Nadat iedereen minstens drie keer naar beneden was gesjeesd konden we moe maar voldaan weer lekker naar huis.