Nieuwjaarsmaaltijd en spel 2018.

13 januari 2018.
De jaarlijkse Nieuwjaarsmaaltijd met spel.
Met meer dan 100 jeugdleden, leiding, bestuur en Javarust toasten we om 15.00 uur op het nieuwe jaar. 2018 voelt nu al goed aan en dat kwam ook door het leuke Letterzoekspel waar we mee begonnen. Elk groepje kreeg verschillende kleurcodes en dan moest je de bijbehorende letters zien te vinden.
Na het spel maakten we een gezellige groepsfoto en daarna wurmden we ons weer eens door het nauwste gangetje van nederland om bij de eetzaal te komen. De boerenkool was dit jaar niet meer op het menu gezet en had plaatsgemaakt voor heerlijke pasta met pizza. Het was een schot in de roos, want alle borden werden schoon leegggegeten en er werd zelfs twee keer opgeschept.
Ook het toetje was weer in ere hersteld en met een heerlijk toefje slagroom erop ging dat er ook goed in.

Temelko werd vandaag ook even in het zonnetje gezet omdat hij zoveel loten had verkocht en het bestuur beloofde iedereen een kadobon die dit jaar voor een nieuw jeugdlid zorgt