Patricia’s Patisserie.

27 januari 2018.
Patricia’s Patisserie opkomst.
Om de verjaardag van Patricia te vieren toverden we het clubhuis om tot een echte banketbakkerij.
We begonnen de opkomst met nieuweling Thomas erbij en dat vond de andere Thomas best wel verwarrend…..Daarna kwam onze voorzitter een kadobon overhandigen aan Temelko omdat hij 47 Grote Club Actie Loten had verkocht.
Een bakker moet natuurlijk eerst warm draaien anders wordt het nooit een warme bakker en daarom begonnen we met een hele goede pot Hollandse Leeuwen. Thomas en Jayden begonnen met z’n tweetjes en ze moesten het opnemen tegen 24 zeer snelle en slimme welpen. Na een heftige maar eerlijke strijd bleven Emma, Ben en Duuk over als de ultieme winnaars.

Nu was het eerst handen wassen en daarna konden we in drie groepjes aan de slag. Jullie bakten goudbruine pannenkoeken voor een smulrol, sappige kersenmuffins die zo luchtig waren dat ze leken te zweven op je tong en knapperige kokoskoekjes met jamhart.
Tussendoor hielden we een korte pauze om de nieuwe speeltuin te dopen en we eindigden de opkomst met het oppeuzelen van de hele voorraad van de Patisserie.