De Wolvenopkomst.

3 februari 2018.

De Wolvenopkomst.

Het was zaterdag echt weer voor een Wolvenopkomst, grauw en grijs net als een wolvenvacht.
Voor de eerste twee spelletjes zochten we een mooi grasveld op want jullie moesten als echte wolven op vier poten lopen.
Er waren vier wolvenroedels en die streden steeds om één prooi, eerst moesten vier welpen om de kring rennen om vervolgens onder de benen van hun roedel te kruipen. Iedereen vond het een leuk spel want jullie vroegen zelfs om een tweede ronde.
Daarna deden we een echte Wolven Ren Je Rot Kwis en daarbij lieten jullie zien dat jullie erg veel wisten van het leven van de Wolf.

Als wolf moet je ook al je familieleden goed kennen en dat oefenden we met een zeer luidruchtig pot krantenmep. Als je naam genoemd werd moest je snel de naam van een ander roepen, anders werd je op je knieën gemept met een grote knuppel.
De nieuwbakken gidsen, Lars, Thomas, Duuk en Jayden zorgden voor de limonade en de koek en daarna deden ze ook de afwas.

We sloten de opkomst af met een spel waarbij je steeds een andere opdracht kreeg om te doen met een hoepel.

Vandaag was Emma de eerste die zich opgaf voor ons Drakenkamp en Temelko gaf aan dat hij ook wel Gids wilde worden. Thomas had meteen al het goede idee om een Nest Groen op te zetten.