De Circus-opkomst Deel 1.

17 februari 2018.
De Circus-opkomst Deel1.
Temelko wist even niets te zeggen toen hij hoorde dat hij Gids werd van ons vijfde Nest. Maar zijn grote glimlach zei alles. Tijdens de puntentelling ging hij met zijn nieuwe Nest op de foto en daarna kon het Circusprogramma beginnen. Eerst maakten we de Circuspiste schoon, alleen werd dat gedaan door zeer clowneske circus manus van allesjes…… Als het ene gedeelte van de piste schoon was, kwam de rotzooi weer terug vanaf een ander gedeelte. Samy, Niels en Christian wisten als eerste hun gedeelte drie seconden schoon te houden en bij het tweede potje waren Elia, Storm en Tymen dat.
Het tweede spel werd helemaal verzorgd door de Gidsen, Duuk, Temelko, Thomas en Jayden.
Ze hadden een kikke trefbal voor ons in petto, waarbij je de bal maar drie tellen mocht beetpakken.
Als je afgegooid was kon je het spel toch weer in als degene die jou afgooide af was gegooid……snapt u het nog…..
De balanceer-act met de bezemstelen vergde enige oefening, maar daarna konden steeds meer welpen de bezemsteel op hun wijsvinger balanceren. Broer en zus Duuk en Guusje lieten ons allemaal paf staan omdat zij dit onderdeel wel erg goed beheersten.
Hierna verzonnen jullie allemaal Circus-acts die je in de nieuwe speeltuin kon doen. Jullie moesten ze wel zelf hebben gedaan, dus dat zorgde voor heel wat lol en vieze broeken.
Voor de hand lag natuurlijk het gebruik van het klimeiland in het midden, maar jullie balanceerden ook op de wip en de kleine voetbaldoeltjes en het springen van de schommels ging maar net goed.
Na de limonade ging elk Nest oefenen voor de voorstelling van volgende week.

Vandaag besloot ook Thomas G. om lid te worden van onze welpenhorde en dat vinden we natuurlijk erg leuk.