De Circus-opkomst Deel 2.

24 Februari 2018.
De Circus-opkomst Deel 2.
Onze tweede Circusopkomst begon knallend en wel met de overbekende circusact “Boterhamzakjes knallen “. Er werden drie groepjes gemaakt en iedereen kreeg een nummer, als je nummer genoemd was rende je naar Patricia om een papieren boterhamzakje te pakken, op te blazen én als eerste te laten knallen. Vooral Yanghe en Tymen waren daarin zeer bedreven en knalden er keihard in.
De Gidsen waren ondertussen boodschappen aan het halen voor de pauzes tijdens de circusvoorstelling en toen ze terugkwamen kon het oefenen beginnen. Jullie waren lekker in de weer met een Dieren-act, een Hoepel-act, een Stok-act en een Komische act en ook de leiding verzon twee acts om nooit te vergeten.
Om half vier kwamen de ouders en genodigden de circustent binnen en na een bakje koffie, thee of limonade kon de voorstelling beginnen. Bij de Stok-act van Samy, Jayden en Fanghong moest het publiek vaak wegduiken om niet geraakt te worden en bij de Macarena op Pogostick van Duuk, Guusje en Emma deinde iedereen lekker mee. Ook daagden enkele welpen hun ouders uit voor een potje “ Wie vouwt er het snelste het krantje uit en gaat er op staan “.
Tussen de bedrijven door hadden de Gidsen ook een Zakjesknal-act en later werd de show gestolen door de komische act van Thomas, Levi en Yanghe. Het groepje van Lars, Elia, Storm en Tymen zag er niet alleen waanzinnig mooi uit, maar verraste ons met een hoepel-act om door een ringetje te halen.
Na afloop hielpen Jayden, Duuk en Thomas ons ook heel goed mee met het schoonmaken van het lokaal.
Het was een Topmiddag met een heerlijk stel welpen !