De Stripboeken opkomst.

8 december 2018.
De Stripboeken-opkomst.
Wat een gave opkomst was dit, al vanaf het eerste spel deed iedereen lekker fanatiek mee en dat bleef zo tot half vijf. Het eerste spel ging met Guust Flater, we moesten een Goofy-poppetje onder de kin in de kring doorgeven en als je hem liet vallen was je je onderpand kwijt. Maar niet getreurd, want via een opdracht kon je je onderpand weer terug krijgen. Hierna was het zoeken, bladeren en tactisch werken met de Donald Duck Kwis. We vroegen drie groepjes om steeds iets op te zoeken uit een stapel Donald Ducks uit de jaren tachtig en jullie begonnen al meteen met een briljante techniek door alle Donald Ducks uit te spreiden over de tafels.
De strijd was erg spannend, want Destiny, Logan, Yanghe, Bagas en Fanghong hadden al snel een gigantische voorsprong, maar halverwege de kwis begonnen Edda, Giovanni, Niels en Thomas aan een grote inhaalrace en kwamen bijna langszij. Het groepje met Emma, Meryl, Guusje, Lorenzo en Giacomo wisten echter met de laatste twee vragen de overwinning binnen te halen.
Patricia nam jullie nu mee het bos in voor een paar spannende potjes Jagerbal met Asterix en Obelix en uiteraard mocht je als Asterix een slok Toverdrank nemen. Alle duo’s hadden binnen anderhalf minuut hun score gehaald ! Heel goed dus.
Bij de limonade en koek mocht iedereen aan de slag om de tekstballonnen van een strip in te vullen.
Jullie vonden dit zo leuk dat we er de rest van de opkomst mee konden vullen.

Op 15 december gaan we Kerststukjes maken in Huize Royal, Rusthoekstraat 38.