Kerststukjes maken in Huize Royal.

15 december 2018.
Kerststukjes maken in Huize Royal.
Terwijl wij buiten het spannende balspel “Van Zwerver tot Koning “speelden, zorgden Pauline en haar collega dat de bewoners van Huize Royal een mooi plekje kregen in de Kerststukjesmaakzaal.
Na een korte uitleg over alle materialen vond iedereen zijn en haar weg naar een tafel met hele lieve senioren die maar wat graag Kerststukjes wilden maken met ons. De dames en heren die zelf nog goed te been waren kwamen ook gezellig shoppen bij de alle mooie spulletjes en voor degenen die slecht ter been waren stonden Thomas, Zeno, Edda, Emma, Meryl, Fanghong, Yanghe, Lorenzo, Giacomo, Giovanni, Yvo, Marnix, Niels en Logan twee uur lang paraat om te helpen.
Er werden natuurlijk veel meer stukjes gemaakt dan er mensen in de zaal zaten, maar dat was geen punt, want die mochten jullie samen met Pauline naar de bewoners brengen die niet naar de zaal konden komen.
Jullie wilden ook graag een stukje voor thuis maken en ook dat werden kunststukjes met glitters en zelfgedraaide kerstslingers.
De limonade met koek ging er ook goed in en daarna ontdekten jullie de automaat die warme chocolademelk schonk, dus dat was dubbel smullen.
We werden overstelpt met complimentjes van de bewoners van Huize Royal en ook van de mensen die bij hun op bezoek waren en van één mevrouw kregen we een leuk bedrag om jullie op iets lekkers te trakteren. Daar stond ze écht op !
Na afloop van deze Woudwachtersklassieker kregen jullie allemaal een Kerst Doe Boek mee om de komende twee weken zonder Scouting mee op te vangen.
Uiteraard willen we ook dit jaar weer Pauline Steenkist hartstikke bedanken voor de organisatie van deze onvergetelijke opkomst.