Schaatsen op het Cool Event 2019.

5 januari 2019.
Schaatsen bij het Cool Event.
De Woudwachters begonnen 2019 traditiegetrouw weer met de schaatsopkomst bij het Cool Event op Scheveningen. Het eerste uur stoven de welpen echt over het ijs samen met hun vriendjes en vriendinnetjes en daarna lasten we even een pauze in om de nieuwe programma-ideetjes op te schrijven voor de komende zes maanden. Ook de Koek&Zopietent werd weer goed bezocht en we konden ook niet-Woudwachters blij maken met onze versnaperingen.
Om half vier was het tijd om iets nieuws te proberen, we gingen gouden munten inwisselen voor lootjes waarmee je naderhand leuke prijsjes kon winnen. De snelste manier om deze lootjes te verkrijgen was om diagonaal dwars door de drukte te schaatsen en dat maakte het spel heel spannend. Alle welpen konden vervolgens drie prijsjes winnen bij de spannende trekking.
Na half vijf bleven er ook een hoop welpen nog door schaatsen, dit keer onder het toeziend oog van hun trotse ouders.