De Woudwachters Winter Speurtocht.

16 februari 2019.
De Woudwachters Winter Speurtocht.
We begonnen deze zeer zomerse winterspeurtocht met een hinkelspel waarbij je een perfecte acht om je buren moest hinkelen voordat je de bal kon pakken. Na het eerste potje ging groep 1 op pad en ze begonnen met een onvervalste Kruispuntenroute. Na vijf minuten ging groep 2 weg en die raakten na kruispunt 7 even het spoor bijster, maar ze waren zeer sportief en liepen later weer terug naar de opdracht bij kruispunt 8. Groepje 3 had een plan bedacht en dat was om foutloos de route te lopen en als eerste te eindigen. Na de kruispuntenroute moesten de groepjes een lintjesroute lopen die dwars door het bos ging. Onderweg werd er een klimparcours uitgezet en daarna volgde een stoepkrijtroute met de Gummibeer-uitdaging. Via de duinen moesten jullie ineens het bos weer in en toen moest je een spoor volgen van wel 12 dierenpoten. Onderweg mikten jullie je eerder gevonden steentjes in een zelfgemaakte cirkel en daarna was het nog even speuren om weer bij het clubhuis te komen.
Emma, Edda, Fanghong en Destiny verzorgden daarna een top potje Blikkie Trap. Jullie verstopten jezelf niet alleen heel goed, maar durfden ook de bal weer weg te trappen zodra Emma verder het bos in ging om de anderen te zoeken.
Dit was trouwens de proefronde…..want volgende week willen we het graag nog een keer spelen !