Carnaval-opkomst.

2 maart 2019.
Carnaval-opkomst.
De verkleedestafette begon natuurlijk erg makkelijk, maar naarmate jullie steeds meer kleding aandeden werd het steeds moeilijker om onder en over de hindernissen te komen. Aan het eind had iedere welp wel vijf verschillende dingen aan en dat was een mooi gezicht.
Hierna deden we voor de eerste keer een tekenstoelendans. Elke keer als de muziek stopte, stond je bij een andere tekening die je dan mocht aanvullen. Bij elkaar werd het een prachtige Carnavalsposter.
Op deze opkomst mocht een potje ballontrappen natuurlijk niet ontbreken en wat waren jullie vandaag goed. Het duurde zeker vijf minuten voordat de eerste ballon knalde en daarna zagen we ook een spannende strijd tussen de dames en de heren……
Bij de limonade mocht iedereen iets moois maken met Nibb-Its en dropveters. De kettingen en armbanden zagen er zeer smakelijk uit en werden opgepeuzeld voordat we met de Gidsen het bos ingingen.
Emma, Edda en Fanghong hadden vandaag het spel “Politie en Dieven”voor ons in petto en dit werd zo goed gespeeld dat de leiding niets anders kon doen dan jullie belonen met een welgemeend applaus.