De Jantje Beton Collecte 2019.

9 maart 2019.
De Jantje Beton Collecte 2019.
Vandaag lieten we zien dat we uit het goede hout gesneden zijn, want we gingen collecteren voor Jantje Beton en deze instantie zorgt er voor dat er heel veel kinderen in Nederland lekker én veilig buiten kunnen spelen. Omdat de helft van de opbrengst voor onze eigen club is snijdt het mes ook nog eens aan twee kanten, want wij gaan de opbrengst gebruiken voor een te gek Dagje Uit.
Bij de start van de collecte begon het ineens heel hard te regenen, maar dat weerhield jullie er niet van om zelfs in de hoogste portieken vriendelijk aan te bellen én heel veel pegels te ontvangen. Om de beurt droegen jullie onze collectebussen die steeds zwaarder werden. Dat laatste was maar goed ook, want het begon na een half uurtje in Duindorp ook nog eens spookachtig hard te stormen.
Na een dik uur collecteren had iedereen wel iets warms verdiend en dus doken we de snackbar in voor een welverdiend frietje.
Na afloop kregen jullie allemaal een uniek Jantje Beton speldje, een nog unieker naambandje en een knutselpakketje.
Binnenkort krijgen we de opbrengst te horen van de organisatie, dus houdt de site in de gaten.