De Olympische Spelen rond de Raadsrots.

16 maart 2019.
De Olympische Spelen rond de Raadsrots.
Guur weer, maar het was wel droog, dus perfect weer om je lekker in het zweet te sporten.
We begonnen met een Woudwachtersklassieker en dat was de Jerrycanrace. Met een Jerrycan gevuld met water op een krukje, moesten per kwartet heen en weer racen én ook nog uitkijken dat je die jerrycan niet op je hoofd kreeg !
Hierna deden we een dribbelwedstrijd met als extra handicap de harde harde tegenwind die de bal zo van je voet afblies.
Na deze twee teamsporten was het tijd voor de individuele activiteiten. We deden een vér spring wedstrijd én een worstel wedstrijd en beiden waren een groot succes.
De finale werd weer een klassieker, namelijk de PionierPaalRace. In de speeltuin moest je met je ploeg een superzware pionierpaal door de hindernissen sturen en dragen. Jullie deden het fantastisch en het werd ook nog eens een mooi spektakel.
We sloten heel rustig af in het clubhuis met een sluipspel. Één welp zat in het midden met een blinddoek voor en daarna wees de leiding een welp aan die zo stil mogelijk om de kring moest sluipen naar zijn/haar plekje. Degene in het midden had dan drie kansen om diegene aan te wijzen.

Vandaag hadden jullie ook veel aandacht voor de Kampposter die in het lokaal hing.
Op de poster staan de tien namen van, Edda, Giovanni, Meryl, Niels, Zeno, Thomas, Emma, Guusje, Yvo en Marnix die zich al hebben opgegeven. Arthur vroeg ook meteen een inschrijfbrief en we hopen natuurlijk ook dat Levi, Giacomo, Bagas, Destiny, Yanghe, Fanghong, Lorenzo en Logan zich ook nog zullen opgeven voor het SuperMario Kamp !