Regiospel : De bril van Baloe is kwijt.

23 maart 2019.
Twee opkomsten op één dag.
1 – Regiospel : De bril van Baloe is kwijt !
Van 10.00 uur tot 12.30 uur hebben de Woudwachters en de Zonnestralen met nog zes andere Scoutinggroepen uit de regio naar de bril van Baloe gespeurd. Er waren aanwijzingen te verdienen bij meer dan tien hartstikke gave posten en na afloop hadden 5 van de subgroepjes het mysterie écht ontrafeld. Het bleuke was natuurlijk dat wij het ook bij het goede eind hadden.
Scoutinggroep De Rimboejagers was deze ochtend onze gastgroep op wiens terrein zich alles afspeelde. Je kon zelf je pannenkoeken bakken, je kon door een doolhof zoeven, je moest je hersens overuren laten maken en je speelde ook nog eens met andere welpen samen. Kortom het was weer puntgaaf en we doen de volgende keer zeker weer mee.