The Nightmare before Christmas.

23 maart 2019.
Twee opkomsten op één dag.

2 – The Nightmare Before Christmas.

Na twee uur begon de strijd om Halloweenstad, Kerstmisstad en Paasstad in onze eigen Bosjes van Poot. Elk groepje moest proberen zoveel mogelijk vlaggen bij de andere groepjes in hun stad te prikken. Elke stad werd echter goed verdedigd door één verdediger die alles goed in de gaten hield.
Gelukkig werden jullie steeds slimmer en vonden jullie allerlei sluiproutes door het bos en verzonnen jullie ook slimme manieren om de verdedigers om de tuin te leiden.
Na meer dan een uur spelen gingen we de vlaggen tellen en hadden Yvo, Marnix, FangHong en Thomas de strijd gewonnen.
Daarna maakte Levi griezellimonade voor ons door gele en blauwe limo te mixen met allerlei enge kikkers en insecten……van snoep.
We sloten deze middag gierend van het lachen af met het welbekende EITJE OVERGOOI SPEL.
Dit keer waren de eieren het hoofd van Jack Skeleton en moest je proberen als duo het ei zo lang mogelijk heel te houden bij het overgooien. Je moest echter wel na elke keer overgooien een stap naar achteren, dus de gooi afstand werd steeds groter. Edda en Guusje waren in twee rondes niet verslaan ook al zaten bijvoorbeeld Niels en Yanghe ze flink op de hielen.

Het was een dag om niet snel te vergeten, want vandaag leverde Arthur ook het inschrijfformulier in om lid te worden van onze groep én hij is alweer de elfde Woudwachter die mee gaat met het Supermario-kamp.