Koken met Remy.

30 maart 2019.
Koken met Remy.
Vandaag begonnen we met de installatie van Arthur. Uiteraard moest hij eerst een opdracht doen en dat was dit keer “Sociaal Tikkertje”. Arthur moest proberen om alle welpen te tikken, maar als die een bal kreeg toegespeeld van een andere welp, kon Arthur de welp niet tikken. Zodra hij wel welpen had getikt mochten die welpen er zelf voor kiezen om in duo’s mee te gaan helpen met tikken…..inderdaad ook erg sociaal.
Na de installatie gingen we Mexicano’s maken en Tijgertoetjes. Patricia bakte jullie Mexicano’s heerlijk goudbruin en Marc zorgde er voor dat de toetjes goed konden opstijven in de vriezer.
Jullie klopten ook je eigen slagroom en die was ronduit heerlijk.
Tijdens de “oventijd” genoten jullie natuurlijk in de speeltuin, maar jullie ontdekten ook een duizendpotenkolonie en een wormenhol in de rotte boomstammen. Daarom moesten natuurlijk wel even goed je handen wassen voordat we onze zelfgemaakte maaltijd gingen verorberen.
Sommigen aten eerst het toetje op, Logan nam het toetje mee naar huis voor zijn moeder en Thomas had zelfs een bakje meegenomen voor de Mexicano’s.