Duinenmars nummer 68.

6 april 2019.

De Woudwachters lopen Duinenmars nummer 68.

Om half twee kon Giacomo het kaartje laten knippen bij de START en daarna gingen we met acht Woudwachters én Bruce, de broer van Logan, de duinen in voor een schitterende 10 km. tocht.
Er wilden vandaag wel meer welpen meedoen, maar door onvoorziene omstandigheden waren ze allemaal verhinderd, maar zegden wel netjes af.
Na het eerste bochtenwerk kozen Zeno, Arthur, Edda, Logan, Giacomo, Giovanni, Fanghong, Yanghe en Bruce meteen voor het échte werk en dat was het onverharde pad met het rulle zand. Dat was in ieder geval goed voor de kuiten, maar ze merkten ook wel dat je dan extra snel moe werd.
Na het heuvelwerk kwamen we weer aan op onze favoriete rustplaats waar je pas écht een duin kon bedwingen en dat deden jullie dan ook. Gelukkig was er snoep om de energie weer op peil te brengen. De laatste 5 kilometers gingen door het bos en toen we eenmaal Kijkduin weer in het vizier hadden stoven we richting ijsboer voor een welverdiend ijsje.
Jullie waren weer topklasse en de volwassenen, Hindira, Marc, Fred, Jeroen en Bert, die met jullie meeliepen geven jullie een 10 voor deze heerlijke middag.