Supermariokamp. Woensdag 29 mei.

Supermario-Kamp Zandvoort.

Woensdag 29 mei 2019.

Om 21.00 uur kwamen de eerste Woudwachters aan in Zandvoort en natuurlijk zochten ze meteen een mooi plekje in de riante slaapzaal. Nadat iedereen ook op de hoogte was gebracht van de kampregels en de indeling van de corveegroepjes konden we de koffer induiken om de zaklampen te pakken, want we gingen op zoek naar het zand van Zandvoort.
Het strand zag er deze avond indrukwekkend uit met al die lichtjes op zee en een lekker harde wind die ons alle kanten op duwde. Het allereerste spel op ons kamp werd “ Vakduwen “ en dat werd op het wilde strand natuurlijk extra spannend. De leiding had ook allemaal spullen meegenomen om op het strand marschmellows te roosteren, maar wij deden ook eens verstandig en besloten dat in de kampvuurkuil bij het clubhuis te doen. Van al dat lopen hadden jullie gelukkig wel trek gekregen, want jullie roosterden tot diep in de nacht heerlijk knapperige marschmellows.