Supermario-Kamp 2019. Donderdag-ochtend.

Supermario-Kamp Zandvoort.

Donderdagochtend 30 mei.

Na die hele lange woensdag mochten jullie op Hemelvaartsdag natuurlijk lekker lang uitslapen.
Om 10 uur was echter iedereen wel uit de veren en konden we tijdens het ontbijt ook nog een lekker eitje bakken. De eerste volledige corvee-ronde werd vol enthousiasme ingezet en daarna gingen we Mario-Karts maken met als basis verhuistrollies en als opbouw verhuisdozen.
Luigi en Mario waren beiden aanwezig om chaos in de orde te brengen…….
Eerst werden de dozen vastgeplakt aan de wieltjes en daarna werden er met messen mooie vormen uitgesneden. Tot slot werden echt alle verftubes opengetrokken om de Mario-Karts subliem in de lak te zetten.
De ochtend werd pas helemaal compleet toen iedereen ook nog een snor mocht uitzoeken en daarna genoten jullie van je vrije tijd op het machtig mooie terrein of gewoon gezellig in de slaapzaal.