Supermariokamp-Donderdagavond.

Supermario-Kamp. Zandvoort.
Donderdagavond 30 mei.
De avond begon goed met bami met verse groenten en een uitmuntende saté die er ook in vegetarische vorm was. Alleen kreeg de afwasploeg het niet makkelijk, want bamiborden schoon krijgen is geen makkie…..
Gelukkig konden we ruim op tijd beginnen met het avondprogramma dat helemaal in het teken van “GAMES” stond. We verdeelden ons in twee groepen en dan mocht één groep lekker gamen met de Nintendo Cube, de Nintendo Wii en de Old Skool Nintendo terwijl de andere groep buiten mocht Lasergamen. Na een uur werd er gewisseld en kwam de leiding tot de conclusie dat jullie zo gaaf samen werkten met alle computerspelletjes dat we ze ook maar moesten laten staan voor de volgende dag.
Op de verschillende consoles ontdekten jullie de werelden van Mario en Luigi, maar jullie gingen ook met Yoshi en Donkey Kong aan de slag. Op de Wii werd ook het dansprogramma ontdekt en zelfs de klassieker “Streetfighter” vonden jullie kikken.