De géén strand-opkomst.

15 juni 2019
De géén strand-opkomst.
De weerberichten voorspelden de hele week een zaterdag vol regen en daarom besloten we maar bij het clubhuis opkomst te houden in plaats van op het strand. En toch konden we ’s-middags de hele tijd naar buiten, want ineens hadden we weer Woudwachtersgeluk.
Het eerste uur gingen we lekker het bos in voor het spel “Omsingelen”. Twee teams konden elkaar in de gevangenis krijgen door een tegenstander in te sluiten. Nadat één team bijna helemaal in de gevangenis zat besloten Guusje en Giacomo tot een zeer gave actie en konden ze hun hele team bevrijden.
Hierna gingen we naar de speeltuin voor een heel apart potje touwtrekken. Vijf welpen hadden namelijk een touw beet dat in een cirkel was geknoopt. Voor hen lag op twee meter dan iets wat ze moesten proberen te pakken. Na al deze actie deden we bij de limonade een acteerspel. Iedereen kreeg de kans om met een bepaald voorwerp iets uit te beelden en daar waren jullie echt heel creatief in. Een bord werd gebruikt als schep, als hoed, als tennisracket, enz. En het visnet werd gebruikt als antenne, als speer en nog veel meer.
We sloten af met een hele aparte race. Om de zoveel meter stonden krukjes en nu kregen drie groepjes ieder drie ringen die ze om de beurt allemaal om de krukjes moesten gooien. Als dat lukte bij het eerste krukje mocht je door naar het tweede krukje, enzovoort, enzovoort.