Dagje Uit naar Duinrell.

22 juni 2019.
Dag Uit naar Duinrell.
Ons Dagje Uit kreeg na afloop lovende kritieken van alle Woudwachters, want de veertig attracties bevielen goed. Bij binnenkomst trokken de Falcon en de Splash meteen jullie aandacht, maar er werd ook meteen goed en weloverwogen geshopt. Van de botsboten naar de zweefmolen, om vervolgens in de waterspin ontelbare keren over de kop te gaan. Ook de Wild Wings waren erg populair, maar daarna gingen jullie net zo lief even schommelen in de speeltuin onder het genot van de net aangeschafte snoep. Na de achtbaan, de trampolines en de Rodelbaan kreeg iedereen een lekkere snack en daarna gingen jullie weer op ontdekkingsreis in het park van jullie dromen.
Traditiegetrouw bleven we tot sluitingstijd in het park en scoorden we op de valreep ook nog een allemaal een lekker ijsje.
Het was een fantastische dag met de avontuurlijkste welpenhorde van Den Haag !