Supermariokamp 2019. Zondag 2 juni.

Supermariokamp 2019.
Zondag 2 juni.
Na een fantastische Bonte Avond wilden we ook nog op zondag knallen met een bezoek aan een subtropisch zwemparadijs met golfslagbad en gave glijbanen. Maar eerst moest natuurlijk alles opgeruimd en ingepakt worden zodat we ’s-middags meteen weer naar huis konden. Met Yanghe als enthousiaste aanspoorder gingen we aan de slag en zodoende konden we snel naar het zwembad.
Meryl mocht bij de badmeester een paar proefbanen zwemmen om te laten zien dat ook zij zonder bandjes kon genieten in het water en zij maakte zo’n indruk op hem dat dat mocht.
Halverwege het badderen kwam iedereen naar het buitenbad om van een frietje te genieten en toen ging de toeter alweer voor de volgende golfronde.
Na afloop trakteerde Jeroen, de vader van Logan, ons allemaal op een ijsje en liepen we opgefrist, maar wel een beetje moe, weer naar het clubhuis.
Na de prijsuitreiking voor het corveewerk dat jullie hadden verricht, liet Thomas de kampvlag zakken en kon iedereen naar huis om nog lang na te genieten van een super supermariokamp !