Loop niet in de val.

29 juni 2019.
Loop niet in de val.
We begonnen vandaag met twee installaties. Eerst werd Patricia in het zonnetje gezet door onze voorzitter omdat ze met Woudwachtersbravoure de leidingcursus had afgerond en daarna was het de beurt aan Adam om een échte Woudwachter te worden.
Na een flitsend potje Kat en Muis legde hij de Welpenbelofte af en daarna werd het allerbekendste
“Niet in de val loop” spel gespeeld en dat was natuurlijk “Hollandse Leeuwen”.
Guusje begon als onze twaalfde leeuwin en wist alleen Yvo niet te pakken. Hierna maakten jullie van jezelf een soort val door een bal tussen de ruggen te klemmen en dan moest er een parcours worden afgelegd. Het was zo spannend dat jullie wel drie rondjes wilden spelen.
Op deze snikhete dag moest er natuurlijk ook een waterspektakel komen en dat kwam er dankzij een Ballenbadballetjesdans. Jullie liepen om een badje met balletjes en als er dan gefloten werd doken jullie het badje in om een balletje te veroveren. Dit spel gaf de nodige verfrissing, evenals de limonaderonde.
Na de koeken gingen we “De Bom “ spelen. Om de beurt ging er een welp naar de gang en die moest daarna proberen om zoveel mogelijk artikelen aan te wijzen……zonder de BOM te raken. Het waren razendspannende potjes waarbij iedereen steeds op het puntje van zijn of haar kruk zat.
De laatste tien minuten waren voor een watergevecht met allerlei soorten waterpistolen die we ook maar op ons “Vijf Legendes” weekend gaan meenemen.