De Shere Khan en Bagheera opkomst.

23 november 2019.
De Shere Khan en Bagheera opkomst.
Vandaag waren de Woudwachters één met de tijger en de panter. Allereerst tijgerden we met gigantische snelheden onder een lintenobstakel door, waarbij Arthur voor een daverende finale zorgde. Daarna kon Mowgli amper uit de klauwen van Shere Khan blijven in een spel wat de leiding nog gaat perfectioneren.
Superleuk was ook het geblinddoekt ketting maken van paperclips, uiteraard was die ketting dan om Shere Khan in toom te houden. We deden een individueel potje waarbij Adam de snelste ketting maakte én een teampotje waarbij Guusje, D’Ynn-Dre, Carolina en Leonor als eerste een hele lange ketting hadden gemaakt.
Bij de limonade kreeg iedereen een bakje kruidnoten, die moest je opeten als een katachtige, dus zonder handen. Giovanni deed het voor en daarna was het smullen geblazen.
Daarna gingen we met Shere Khan en nog een tijger naar de zandvlakte in het bos. De welpen gingen om de tijgers heen staan en dan telden de tijgers een getal af dat ze vantevoren hadden afgesproken.
De welpen moesten tijdens het tellen om de tijgers heen lopen, maar als de tijgers uitgeteld waren moest je uitkijken, want dan mochten ze je aftikken. Gelukkig was je veilig achter de omgevallen boom.
Dat Bagheera en Shere Khan ook heel goed kunnen speuren deden we na met het nummerbordenspel. Er hingen er acht in het bos waarvan jullie er zeven wisten te vinden. Toch heel goed hoor !