Van Voetbal tot Foetsiebal.

15 februari 2020.
Van Voetbal tot Foetsiebal opkomst.
Na het openen liepen we met de hele horde naar het Nachtegaalplein, want daar heb je namelijk een prachtige grasmat om te voetballen. Giovanni en Meryl hadden allebei een kijker meegenomen, maar die deden meer dan kijken alleen, want ze deden meteen lekker mee.
We begonnen met Paaltjesvoetbal met flessen met water. Als de fles omging kon je snel weer rechtop zetten en dat maakte de potjes superspannend.
Hierna deden we een dribbelspel met drie benen…..twee welpen zaten namelijk steeds vast met hun rechter en linkerbeen en dat maakte het dribbelen er niet makkelijker op. Na drie rondes konden we ook nog een finale spelen met Carolina en Leonor, Arthur en Marnix en Bagas en Adam.
Bij een echte voetbaltraining horen ook maffe spelletjes om al je spieren te oefenen en daarom deden we Poortjesbal. De potjes gingen echt hartstikke goed en heel belangrijk…..er werd heel veel gelachen.
Na de limonade hadden we een grote verrassing voor jullie in petto, want in het Beverlokaal stonden twee Blaasvoetbaltafels klaar. De ballen gingen alle kanten op, maar jullie wisten ze toch steeds van het doel weg te blazen.
Het was een schitterende opkomst die weer veel te kort leek.