De Brawl Stars opkomst.

22 februari 2020.
De Brawl Stars opkomst.
Toen Giovanni en Arthur het terrein kwam oplopen zagen ze meteen al aan het uitgezette veld dat we gingen vakduwen op deze opkomst. Brawl Stars strijden er altijd op los, dus ze hadden gelijk.
Yvo wist echter meteen al dat we ook een Levend Stratego zouden gaan spelen, want Brawl Stars moeten zo veel mogelijk levens zien te verzamelen.
Ook nieuweling Mattias had het meteen naar zijn zin en veroverde voor zijn team heel veel levens.
Beide ploegen hadden vijftig kaartjes die op dezelfde manier waren verdeeld en Roxana had vandaag als enige meisje een extra troef in handen voor haar team, want ze trok steeds het hoogste kaartje, de tien. Er werd ook weer slim gespeeld door de Bom steeds te wisselen en zo hadden wel drie kwartier de grootste lol.
Na al dat geren was er duidelijk behoefte aan een rustiger spel en daarom gingen we schieten met Nerf ‘s. Voor enkele welpen was dit speelgoed iets totaal nieuws, maar gelukkig kregen ze goede instructies van o.a. D’Yonn-Dre.
Toen iedereen zich had ingeschoten vlogen de kartonnen bekertjes van de krukjes en schoten de scores ook omhoog.
Na de limonade vroegen jullie of jullie mochten uitwaaien in de speeltuin en daar maakten jullie prachtige Brawl Stars capriolen aan de Kabelbaan en op de Vogelnestschommel.
We eindigden met een superspannende pot vakduwen, waar zelfs de verkennerleiding voor naar buiten kwam. De leiding had ogen tekort om te kijken of er wel écht alleen maar werd geduwd en het veld moest zelfs een paar keer worden ingekort.
We hielden nog twee Brawl Stars spelen over, daar was helaas geen tijd meer voor……volgende week doen ?????