Opkomst met Chil de Wouw.

8 mei 2021.
Opkomst met Chil de Wouw.
Vandaag werden Yeva en Charlotte geïnstalleerd tot echte Scouts. Vanwege de regen mochten we toch even naar binnen en daar nam Mirjam de dames de belofte af. Met de dassen trots om de hals konden ze vervolgens aan de slag met een spannend potje Frisbee-Golf. Er waren twaalf frisbee-doelen om te halen in zo min mogelijk worpen en het was gaaf om te zien dat jullie dat zelfstandig aan konden. Het optellen van de scores deden jullie ook zelf, dus we gaan er van uit dat Matti écht de winnaar is met 24 worpen.
Hierna namen we jullie mee naar een prachtige open plek in het bos waar jullie elkaar met de ruggen uit het veld moesten duwen. Dat was wel even wat anders dan het frisbee gooien, dus na afloop hadden jullie wel wat te drinken en eten nodig. Ook dit konden we gezellig in ons eigen “Kluphuissie” doen.
Het laatste spel was een combinatie van Boompje verwisselen en Tikkertje. Vanaf het begin vond iedereen dit een te gek spel. Thomas, Yeva en Charlotte waren de eerste tikkers en die sloten de welpen hartstikke goed in. Ook Yanghe, Logan en Bruce waren supertikkers, maar we willen ook Martin even in het zonnetje zetten, want die werd steeds als laatste getikt.
Iedereen wilde het spel nog een keer spelen, maar helaas was het al weer tijd om te sluiten.
Ook Nina werd vandaag lid van onze Scoutinggroep en daar zijn we natuurlijk heel trots op.