De Takkehut.

22 mei 2021.
De Takkehut.
Met een bolderkar vol zagen, touw, water, limonade, koekjes, soep, snoep, zeilen, krukjes en schaartjes gingen we het bos in om hutten te bouwen. Vorig seizoen was het hutten bouwen al een succes, maar daarna kregen we steeds de vraag om nog een keer terug te gaan. Dit keer hebben jullie hutten gebouwd rondom de open plek in het bos waar we bijna elke week wel een keer spelletjes spelen.
Dit hebben we speciaal gedaan zodat jullie de komende maanden lekker verder kunnen bouwen.
Deze middag viel vooral op dat jullie onwijs goed konden zagen en dat ook mooi afwisselden in jullie groepjes. Sommige hutten kon je aan het eind van de middag meteen betrekken en bij de meeste stond het geraamte al heel goed. Speurder Pepe deed vandaag ook met ons mee en kon het heel goed vinden met Benjamin, Yanghe, Marnix, Emirhan en Mike.
Alle groepjes zaten ook lekker ver uit elkaar, maar dat verhinderde jullie niet om soms de hut van een ander groepje te komen “ afkraken “.
Na zo’n anderhalf uur bouwen kregen jullie ineens allemaal tegelijk zin in iets lekkers en combineerden jullie een beker kippensoep net zo makkelijk met een Knoppertje als een beker tomatensoep met een zakje snoep.
Een heleboel welpen hadden ook een perfecte stok gevonden en dat was een bonus op een perfecte middag.