Nestwedstrijden en Gidsenspel.

29 mei 2021.
Nestwedstrijden en Gidsenspel.
Wat een schitterend Scoutingweekend bij de Be Pals. Stralend weer en stralende leden.
De Babbelaars maakten de mooiste muziek, het Phoenixvendel ging op weekend naar Staelduinhoeve, de Bosgeuzen vierden de verjaardag van Bas, de Speurders hielden het eerste weekend in ons eigen “kluphuissie” en de Woudwachters waren werkelijk overal te vinden.

Vandaag werden Nina en Victoria geïnstalleerd. Ze deden de belofte die alle scouts over de hele wereld hebben afgelegd en daarna genoten we van een heerlijke pot Buskruit onder leiding van onze Gidsen. Het bos was weer aardig dichtgegroeid, zodat verstoppen dit keer heel makkelijk ging.
Nina en Thomas waren twee topspeurders en vonden samen meer dan twintig welpen terug.
Hierna begonnen de Nestwedstrijden. Bij Valerie deden jullie “Klokketoren”, hierbij moest je snel reageren als je nummer werd genoemd. Bij Patricia deden we ballon dart en bij Bert was het een soort short track waarbij de tikker maar één kant op mocht en degene die getikt moest worden van richting kon veranderen. Wervelwind Hindira had voor het autoband rollen de hele straat voor jullie afgezet, maar technisch gezien reden jullie toch ook op de weg…..
Patricia en Szonya deden vandaag ook met ons mee en ze komen volgende week vast terug om nog een keer mee te doen.

Wat de Nestwedstrijden betreft is er nog geen winnaar, want we gaan nog een keer verder.
De tussenstand is :
1- Nest Rood. 2 – Nest Groen. 3 – Nest Grijs. 4 – Nest Blauw. 5 – Nest Geel. 6 – Nest Paars.