Maffe Maffioso.

5 juni 2021.
Maffe Maffioso opkomst.
Twee grote spelen en dus ook twee keer warm draaien om de spelregels goed te laten bezinken.
We begonnen met “ Gevangenisje “, hierbij moest je met een groepje kinderen een tegenstander insluiten en naar je gevangenis brengen. Er werden wel welpen gevangen genomen, maar die werden ook weer bevrijd. Soms had een team wel vijf gevangenen in de gevangenis en daar had de bewaking de handen vol aan.
Het tweede spel was een “Smokkelspel “. Met een paspoort kon je zakjes met illegale waar overbrengen. Als je echter je paspoort was kwijtgeraakt aan de politie, dan moest je eerst geld verdienen met de mafste opdrachten. Met dat geld kon je dan weer een paspoort en smokkelwaar kopen. De opdrachten waren onder andere, op je handen staan, meerdere keren van de glijbaan, met stoepkrijt tekenen, een vliegtuigje vouwen, enzovoort.
Toen jullie het spel goed snapten, was het eigenlijk extra jammer dat we al weer moesten stoppen.
Vandaag deed Lina ook met ons mee en die kon meteen goed opschieten met al onze andere meiden.